Dimarts, 21 de febrer del 2012 | 19:48
Opinió · Política
Rèplica a (l'admirat) Toni Soler
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD

Aquest diumenge Toni Soler escrivia a l'Ara un article titulat "La cartera i prou?" on critica el que anomena "independentisme econòmic". "Si les aspiracions catalanes es poden quantificar en euros, poden esdevenir un afer conjuntural i -per tant- reversible", subratllava.

 ·
Crònica · Economia
Artur Mas: "Catalunya ha de ser l'Holanda del sud"
El potencial de creixement econòmic de Catalunya és, fonamentalment, industrial. La indústria química, l'agroalimentària, el transport, l'energia, el tèxtil i les telecomunicacions són els sectors que, a parer dels experts, tenen més perspectives de creixement.

 ·
Crònica · Tecnologia i país
MWC: Encara hi som a temps
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La setmana vinent Barcelona acollirà el Mobile World Congress (MWC) o, dit d'una manera molt més nostrada, el Congrés Mundial de Telefonia Mòbil.

 ·
Notícia · Política
L'acte de Sant Pol exalta la caverna
La concentració d'aquest dissabte indigna a Llanos de Luna i a la Brunete. La bandera espanyola, després de molts anys, torna a onejar a l'Ajuntament del poble.
 ·
Notícia · Política
Rovira: 'Estem cansats de veure com CIU va a dormir parlant- nos de Macià i es lleva cada matí fent de Cambó"
La secretària general d'Esquerra ha afirmat que si CiU renuncia al concert econòmic no trobarà Esquerra 'perquè entenem que això és allunyar-se del que pensa i necessita la
majoria del país per apropar-se un cop més al PP'.
 ·
Notícia · Societat civil
Òmnium proposa al PP que retorni les subvencions que rep i les destini a millorar la sanitat pública catalana
Després de les declaracions que va fer ahir la seva presidenta, Alícia Sánchez Cámacho, on demanava que es deixés de subvencionar institucions com Òmnium Cultural per dedicar-los a sanitat,  aquesta entitat  li ha replicat  que prediqui amb l'exemple i renunciï als diners públics que rep la seva formació cada any.
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC corre el risc de la insignificança
El PSC ha decidit fer-se fonedís a la política catalana. En els darrers temps havia obert la mà a arribar a acords amb el govern, però finalment l'equip de Pere Navarro, primer secretari des de mitjans de març, ho ha descartat malgrat la pressió dels alcaldes metropolitans.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí