Dijous, 19 de gener del 2017 | 14:23
 ∑
Crònica · Afers religiosos
El rei desobeeix al Papa en afers armamentistes i l'episcopat calla
El rei Felipe VI defensa l'obediència a la deteriorada Constitució espanyola però desobeeix les directrius ètiques del Papa Francesc en afers armamentistes..

 ∑
La fotografia · Nació Digital
Carod-Rovira elogia Errej√≥n i esmena ERC: "√Čs un error carregar contra gent que defensa drets democr√†tics"
I√Īigo Errejon, Josep-Llu√≠s Carod-Rovira i Xavier Dom√®nech van donar una confer√®ncia ahir a Barcelona en la que van analitzar l'escenari pol√≠tic catal√†.
 ∑
Crònica · Seguretat
Quan tots hi guanyem
Fa uns dies parlàvem d'un exemple d'èxit, el del Port de Barcelona que necessita seguretat de prevenció i extinció d'incendis, i de Bombers de Barcelona que pot oferir aquest servei amb un increment de material, personal i formació.De fet, aquest model de relació conegut com a win-win, té molt recorregut a Catalunya.

Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Miquel Strubell
Socioling√ľista
La CUP va decidir aspirar a entrar en la pol√≠tica parlament√†ria en una cru√Įlla crucial de la hist√≤ria del nostre poble: abans de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Ho va fer, per raons que segurament ha explicat p√ļblicament, i no q√ľestiono pas la legitimitat d'aquella decisi√≥. I ho va fer amb √®xit.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Card√ļs: "A difer√®ncia del proc√©s de transici√≥ a la democr√†cia, l'√®xit o el frac√†s del proc√©s fins a la independ√®ncia de Catalunya ja no √©s podr√† construir sobre la desmem√≤ria"
En un article a la Vanguardia Salvador Card√ļs ens parla del que ell titlla de "pena d'hemeroteca" que qualifica "del risc que resulta de posar en evid√®ncia la feblesa d'unes declaracions p√ļbliques, una conducta personal o una decisi√≥ institucional a partir de declaracions, conductes o decisions anteriors".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Cal arribar al xoc o el govern català faria bé d'anticipar-se convocant eleccions abans que es prohibeixi el referèndum?"
En un article a l'Ara Josep Ramoneda afirma que "el que definirà el destí de l'any seran els pressupostos. Si n'hi ha el procés continua i el carrusel del xoc de trens començarà a girar".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠