Dimarts, 20 de setembre del 2016 | 15:13
 ∑
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El Grup Godó contra el diari Ara
Un article del passat 17 de setembre publicat al diari Ara de l'excel·lent periodista i director adjunt , Ignasi Aragay afirmava "La Vanguardia ha retornat als seus orígens: com als inicis dels anys 80 del segle XIX, és un negoci deficitari; com als inicis, quan era la veu dels liberals monàrquics, és un diari de partit (però, ai!, que de cop s'ha quedat sense partit, orfe de la fracassada UDC duranista), i com durant la major part de la seva existència, està retrobant un ADN anticatalanista" .

 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Ens cal l'estabilitat dels convergents
Si una cosa ha tornat a quedar clara després d'aquest 11 de Setembre és que l'espai polític majoritari que representa el sobiranisme continua gaudint d'una gran fortalesa i si a  això li sumem la renovació del secretariat de la CUP l'esperança d'una envejada estabilitat és cada dia més plausible.
 ∑
La fotografia · Política
Cimera dels presidents catal√† i valenci√† per fer front com√ļ pel Corredor Mediterrani
El cap de l'Executiu catal√† s'ha reunit aquest mat√≠, a Val√®ncia,¬† amb el president Ximo Puig, i ha participat en una cimera per fer front com√ļ pel Corredor Mediterrani

Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Miquel Sellarès
Periodista

Aquesta darrera Diada va representar un nou gran èxit de participació amb un milió dues-centes mil persones manifestant-se en perfecte ordre democràtic arreu de Catalunya en diverses concentracions convocades per l'ANC i Òmnium Cultural.

 ∑
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: "El factor Otegi és clau perquè revifa l'esquerra abertzale en un moment de catarsi"
En un article a l'Ara el periodista i escriptor, Antoni Batista, afirma que "El factor Otegi associat a la pau és l'aportació més original de l'esquerra abertzale a les eleccions basques del 25 de setembre, però l'electorat no el podrà votar perquè està inhabilitat. Otegi és un candidat virtual que, malgrat tot, tornarà a situar EH Bildu al segon lloc real".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
√Ālvaro: "Puigdemont √©s presoner del concepte d'una independ√®ncia-expr√©s que, al seu torn, √©s fill d'un frame antipol√≠tic, inefica√ß i pueril:Tenim pressa"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptir, Francesc-Marc √Ālvaro assegura que "Resulta paradoxal ‚Äďper no dir una altra paraula‚Äď que la principal figura institucional en actiu dels convergents sigui un dirigent que exhibeix data de caducitat".
 ∑
Notícia · Política
Sabrià: "L'Estat posa tot el seu aparell judicial a treballar contra Catalunya"
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha mostrat el ple suport del partit a Francesc Homs, que avui declarava al Tribunal Suprem arran de la consulta del 9N. Sabrià ha destacat que un cop més 'veiem com l'Estat posa tot el seu aparell judicial a treballar contra Catalunya'.
 ∑
Recull de premsa · Política
Soler "Un moviment com el que viu Catalunya no neix per fracturar; al contrari, neix per reparar injustícies prèvies (i vigents)"
En un article a l'Ara Toni Soler assegura en relació al ministre Margallo que "Dins d'un PP convertit en un esperpent, el cap de la diplomàcia espanyola ha conservat, a ulls dels analistes, una respectabilitat que jo atribueixo més als seus cabells blancs i al seu parlar reposat, que no pas al fons de les seves paraules".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠