Dimarts, 7 de maig del 2013 | 18:57
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a la dotzena entrega dels Premis Joan Coromines
Opinió
Dèficits i espolis
Miquel Strubell
Socioling√ľista
No us heu trobat mai que alg√ļ inventa una met√†fora que ho diu tot, d'una manera succinta i visual? M'ha passat amb una expressi√≥ que ha fet sevir el socioling√ľista i polit√≤leg Albert Branchadell: s'ha queixat, com tants d'altres, que els comentaristes estrangers sobre el proc√©s cap a la independ√®ncia donen a entendre que l'√ļnica motivaci√≥ rau en el "d√®ficit fiscal". D√≥nen a entendre, per tant, que els catalans som garrepes i no volem que se'ns emportin els nostres impostos. D'articles aix√≠ n'hi ha exemples a cabassos.¬†
Opinió
Sentit d'Estat
Albert Batet i Canadell
Alcalde de Valls i diputat CiU al Parlament
El catalanisme polític no podrà agrair mai prou tot el que el món de la cultura ha fet per ell. Històricament han estat tan vinculats que és quasi impossible parlar d'un sense parlar de l'altre.
 ∑
Llibres / revistes
Ajuntaments rebels
 ∑
Notícia
Dolors Genovès tanca la trilogia d''Adéu, Espanya?' amb 'Hola, Europa!'
"El documental 'Hola, Europa!'¬†mostra l'estat de la q√ľesti√≥ en aquests moments i la reflexi√≥ que en fan trenta-una persones que, quan hi vaig contactar per primer cop, no s'havien pronunciat majorit√†riament ni en un sentit ni en un altre" ha dit Genov√®s.
 ∑
Recull de premsa
Soler: "Si el procés continua vigent, CiU i ERC han de decidir si una aliança tan estreta és productiva o contraproduent"
"ERC aniria de bracet amb el partit de les retallades, que va de baixa a les enquestes; CDC diluiria la seva marca i reobriria les tensions amb Unió. Massa risc?".
 ∑
Recull de premsa
J. Domingo: "Cal un pla integral de protecció de les nostres infraestructures crítiques que garanteixi que les coses rutllaran l'endemà de la independència"
"A part de ser essencial per a la creació i el desenvolupament dels serveis d'intel·ligència, la ciberseguretat és una tecnologia clau per defensar les nostres infraestructures".
 ∑
Llibres / revistes
La legió còndor al Maestrat
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Alerta, ara volen destruir TV3 i la CCMA
Cada vegada √©s m√©s evident que el principal perill per a la nostra construcci√≥ nacional √©s la manca de sentit d'Estat d'una part de la nostra classe pol√≠tica ‚ĒÄi pitjor encara: la manca de sentit d'Estat present en alts funcionaris del nostre govern, que cauen com a badocs a les trampes que l'Estat, les clavegueres i els estrategues del PP i C's els hi van col¬∑locant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠