Dilluns, 16 de abril del 2012 | 19:50
Crònica · Anàlisi política
L'SNP se la juga als municipis
Marc Sanjaume
La secció de l'SNP d'Edimburg ha presentat aquest matí el programa electoral per a les eleccions municipals escoceses que tindran lloc el proper tres de maig a les trenta-dues entitats municipals que té el país. És la primera vegada que la formació secessionista afronta unes eleccions municipals tenint majoria parlamentària i ha centrat el programa en un paquet de mesures per recuperar l'economia de la ciutat.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Així parlà Don Andrés
"I si tot ha existit ja alguna vegada... No es troben totes les coses tan estretament lligades que aquest instant en determina el que vindrà?... Doncs tot el que pot córrer, alguna vegada haurà de recórrer el llarg camí cap endavant!. Fragment d''Així parlà Zaratrusta', de Friedrich Nietzsche.

 ·
Notícia
Mor a Israel l'independentista Josep Lluís Pérez
Pérez es va exiliar el 1977 a Israel i al Canadà, després de ser exclòs de l'amnistia general.
 ·
Notícia · Llengua
Enderroquen la preferència del català a l'Ajuntament de Barcelona
El TSJC no ha acceptat el recurs que havia presentat el consistori després de la decisió del mateix TSJC de suspendre punts que defensaven l'ús únic o preferent de la llengua catalana a l'administració.
 ·
Notícia · Societat civil
Isona Passola, entre d'altres, premi Joan Coromines 2012
El Col·lectiu XECNA (Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional), Òmnium Cultural de Mataró,  Llibreria Catalana de Perpinyà, Miquel Calçada i Josep de Calassanç Serra, també seran premiats per la CAL.

 ·
Recull de premsa · Anàlisi política
Soler: "És preocupant el silenci còmplice de les elits catalanes"
"L'espoli fiscal, la laminació de l'autogovern i el càstig inversor s'està duent a terme amb el suport tàcit de la Santa Aliança. I el fet que hi hagi catalans a Madrid no ha servit per a res."
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "ERC té la legitimitat que, a més de Macià o Lluís Companys, li donen Barrera, Torres o Cristian Aiguadé"
"La legitimitat ajuda però només serveix per explicar contes vora el foc sense un partit musculat i amb tàctica i estratègia."
 ·
Llibres / revistes
Ajuntaments en perill d'extinció
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí