Dimecres, 15 de juny del 2016 | 14:05
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quico Homs, un perill per a Convergència i per al Procés
Desconcert és la paraula més utilitzada pels aparells locals de campanya de  CDC molt acostumats a treballar en comú en el marc de Junts pel Sí  i en la idea de sumar una majoria social per la independència una vegada s'ha materialitzat que Homs seria de nou el cap de llista convergent.

Opinió · Política
Energies fonamentals
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
En temps de campanyes electorals, els partidaris de la independència de Catalunya hem d'explicitar els valors que són la base qualitativa tant del procés com del disseny del nou estat que volem construir.
 ·
Notícia · Política
Junqueras: 'El dret a decidir és innegociable i per a alguns ja no és línia vermella, ni transparent, ho han venut'
El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha carregat contra la renúncia de Podemos a la defensa del dret a decidir 'El que ens pertany com a poble, el dret a decidir ja no és una línia vermella, ni transparent, ni tan sols és una línia i ho han venut . Ho han oblidat, igual com ho van fer després del 20D i els únics que de veritat podem
 ·
Notícia · Política
ERC espera repetir els bons resultats a l'àrea metropolitana
Al president d'ERC, Oriol Junqueras, li agrada recordar que a les últimes eleccions municipals es van convertir en la segona força a l'àrea metropolitana en nombre de regidors, una dada prou significativa si hom té en compte que fins llavors no hi jugaven un paper rellevant. Això, creuen els republicans avala la seva estratègia on es combina un reforçament de l'eix social i l'elecció d'uns candidats transversals i sovint independents.
 ·
Notícia · General
Convocatòria de la Beca d'Estudis Històrics President Macià 2016
La Fundació Josep Irla, amb el suport de la Diputació de Barcelona, convoca la Beca d'Estudis Històrics President Macià 2016. Aquesta Beca Macià, de caràcter anual, té com a objecte d'estudi el pensament, l'obra i la vida de la generació de republicans de les comarques barcelonines de la qual Francesc Macià i Llussà,
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "Per guanyar a Espanya fa falta Catalunya i per treure un bon resultat a Catalunya cal posar-se el barret catalanista"
En un article al diari Ara Toni Soler afirma que "Les sucursals catalanes dels partits espanyols han excel·lit en el joc de tunejar la seva aparença i el seu discurs per adaptar-se al seu matís territorial. Se'n podria dir pluralitat, se'n podria dir transvestisme".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Colomines: "L'èxit del nostre procés és, en definitiva, una qüestió de confiança"
En un article al Punt Avui el professor de Política de la UB i membre de l'Associació Noves Bases de Manresa, Joaquim Colomines, reflexiona al voltant de la qüestió de confiança a la que se sotmetrà el president Carles Puigdemont el proper mes de setembre i ens diu al respecte "El president Puigdemont ha mostrat fermesa i lideratge en prendre aquesta decisió,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí