Wednesday, 24 de August del 2011 | 17:29
 ∑
Crònica · Política
Nova ofensiva contra l'autonomia financera
A menys de tres mesos de les eleccions espanyoles, el PSOE, amb el vistiplau del PP, prepara una nova ofensiva per fer un pas més en la involució autonòmica que tots dos partits anhelen. L'encara president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha anunciat que impulsarà una modificació de la Constitució espanyola per imposar un límit de despesa a les comunitats autònomes.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Noves iniciatives a Girona per suplir els capellans
El bisbe de Solsona, Xavier Novell, ha estat notícia aquest estiu per diferents motius. En una decisió que ha provocat certa polèmica ha autoritzar els capellans del seu bisbat a suprimir aquelles eucaristies que tinguin menys de dotze fidels.
 ∑
La fotografia · Societat civil
Òmnium Cultural i Jordi Pujol, premis Canigó 2011
La Universitat Catalana d'Estiu ha tancat la 43a edició amb l'entrega dels Premis Canigó 2011, que reconeixen la tasca d'entitats i persones en l'àmbit de la llengua i la cultura catalanes, tant des de la societat civil com des de la política. Enguany, l'UCE reconeix els 50 anys de treball de redreçament del país d'Òmnium Cultural i la trajectòria de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.
Opinió · Política
Independència o dependència
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Després de tot la Constitució no és intocable, només ha calgut que el PSOE i el PP es posessin d'acord. Europa mana i un Zapatero en hores baixes s'avé a  modificar la Constitució, malgrat haver-s'hi negat durant molt de temps, per resoldre la crisi i el dèficit fiscal.

 ∑
Crònica · Internacional
Gaddafi un ximple de menys; Assad, un terrorista de més
Toni Reig
Periodista
Líbia diu adéu al sanguinari i ximple Gaddafi (i família) mentre Síria viu impotent sota el terrorisme d'Assad (i família i clan político-religiós). I mentre Roma (Trípoli) crema pels quatre costats el pallasso de Veneçuela, Chavez, diu que només  reconeix a Neron (Gaddafi).

 ∑
Crònica · País Valencià
Anàlisi dels partits amb representació a les Corts Valencianes (III): Compromís, a continuar fent història
No sabien si a les eleccions valencianes superarien el 5% i van enlairar-se fins molt a prop del 8%. Ara estudien qui ocuparà l'escó que tenen clar que obtindran als comicis estatals del 20-N mentre les enquestes del PP expliquen que el seu ascens en percentatge de vot, en detriment dels socialistes, no cessa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠