Dimarts, 16 d'octubre del 2012 | 19:13
Opinió
Kosovo
Isidre Palmada
Professor
Si la Diada 2012 va ser un èxit, es deu al fet que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va aconseguir dos fites molt arriscades: congregar una gran força social i incidir en els programes dels partits. Calien les dues alhora, perquè una gran força amb la immutabilitat dels partits, hauria creat més frustració i la divisió amb els quadres.
Crònica · Política catalana
Els "deures" de Mas
Cap analista polític ni enquesta gosa, ni gosarà, posar en dubte l'àmplia majoria que Artur Mas obtindrà el proper 25-N. De totes les eleccions a les quals Mas s'ha presentat, aquestes seran les que dormirà més plàcidament el dissabte de reflexió. Com a contrapunt, també és clar que Mas es veu virtualment abocat al fracàs, doncs no hi ha dubte que la resposta del govern espanyol al nucli polític del seu programa –la consulta–, un govern espanyol atrapat en la teranyina del seu propi immobilisme, serà un no rotund.
 ·
Notícia
El Tribunal d'Estrasburg condemna Espanya per les tortures a Martxelo Otamendi
Otamendi va ser detingut i torturat quan era director del diari Egunkaria, i va ser acusat de càrrecs ficticis per haver dirigit l'únic diari escrit íntegrament en basc.
 ·
TribunaTV
Oriol Junqueras a El Debat
 ·
Notícia · Comunicació
"El problema no és el 'Bestiari'. El problema és TV3"
El cap de Mèdia de l'Ara ha denunciat les intencions que s'amaguen darrere les exagerades agressions a un programa de qualitat com Bestiari Il·lustrat, emès per TV3.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Pot el ".bcn" afeblir el ".cat"?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El domini .cat, el que identifica la llengua i la cultura catalanes a Internet, significa una història d'èxit per als catalans i les catalanes, per a tot el país en el seu conjunt. Una iniciativa, ben conduïda per la Fundació .cat, que tot i l'inici dur i complicat que va tenir, va saber reeixir-se i posicionar-se a la xarxa, d'una manera clara i rotunda.
 ·
Recull de premsa
Soler: "La victòria serà més indiscutible com menys derrotats hi hagi"
"Ens cal exercir amb tots els nostres conciutadans una actitud empàtica, comprensiva, exercida amb la mateixa convicció amb què fem front als estirabots de l'Espanya tardofranquista".
 ·
Crònica · Euskal Herria
D'eleccions autonòmiques a eleccions nacionals
Antoni Batista
Periodista i escriptor
La recta final de la campanya basca perfila bé que aquestes són més unes eleccions nacionals que autonòmiques. La segura majoria absoluta que sumaran el PNB i EH Bildu situa el front nacional cap a l'autodeterminació com a leitmotiv principal. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí