Dijous, 22 de març del 2012 | 19:20
 ∑
La fotografia · Societat civil
Gran manifestació a Barcelona contra l'extermini del català a les Illes
Les mobilitzacions pel català es multipliquen. Aquest proper divendres, 23 de març, a les 20.30 hores, als Jardinets de Gràcia, s'ha convocat una manifestació amb el lema "Aturem l'extermini del català a les Illes".
Opinió · Política
Les veus a favor
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Les veus a favor de la independ√®ncia van cridant cada cop amb m√©s for√ßa. Aix√≠, l'economista Elisenda Paluzie, una de les persones que ha estudiat a fons l'escala del d'eficit ‚Äďo espoli- fiscal de Catalunya, reconeix que "Espanya √©s el problema, com abans abandonem el llast abans podrem construir un projecte de societat seriosa".
 ∑
Crònica · Euskal Herria
No sols presos, també malalts
L'estat de salut d'una part dels m√©s de 700 reclusos d'ETA √©s preocupant. Una realitat que durant anys s'ha ocultat i que ara, amb la fi definitiva de la lluita armada, necessita una r√†pida soluci√≥. Per a molts d'ells, la tradicional reivindicaci√≥ de l'esquerra abertzale, Euskal Presoak, etxera ‚ÄďPresos bascos, a casa‚Äď √©s una q√ľesti√≥ de vida o mort.
 ∑
Crònica · País Valencià
Una broma molt seriosa
L'aparici√≥ de Francisco Camps al n√ļmero d'abril de la revista Telva √©s bastant indicativa de l'estat mental que travessa l'expresident valenci√†. Aquests dies √©s la riota de tothom, per√≤ m√©s enll√† d'aix√≤, hi ha el fet incontestable que encara es tracta d'una personalitat pol√≠tica de primera fila, les paraules del qual, en teoria, haurien de ser preses amb molta atenci√≥.
 ∑
Llibres / revistes
Per què volem un Estat propi?
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Crítiques generalitzades al bisbe de Terrassa
El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, encara està rebent crítiques generalitzades amb motiu del Dia del Seminari celebrat el passat 19 de març.

 ∑
Recull de premsa · Política
Partal: "La q√ľesti√≥ principal √©s saber si Converg√®ncia sap que √©s independentista"
"Els partits independentistes sostenen que mai no proclamar√† la independ√®ncia un partit que no ho siga. √Čs un argument electoral s√≤lid per√≤ en honor a la veritat cal dir que no √©s ben b√© cert".
 ∑
Recull de premsa · Política
Recoder: "Ja no ens plantegem canviar Espanya. Ens plantegem com exercir el dret a decidir el nostre futur"
"El pacte fiscal és el nostre horitzó immediat. [...] Però hem d'estar preparats per si, una altra vegada, aquest pont és dinamitat fins i tot abans de construir-se".

 ∑
Crònica · Política catalana
Una manifestació gegantina per la Diada Nacional
Aquest cap de setmana passat hem viscut una prova que la capacitat mobilitzadora de l'independentisme està present. Una convocatòria feta per les xarxes socials reunió més de 7.000 persones a la plaça Catalunya en forma de flashmob.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠