Dimarts, 4 d'agost del 2015 | 10:16
 ∑
Crònica · Madrid
Quins resultats del 27-S preocupen a Madrid?
El president Mas ha assegurat que "la llista que temen a Madrid és la de Junts pel Sí". Té tota la raó. A la capital espanyola els resultats del 27-S es llegiran en funció de tres paràmetres: el nombre d'escons i els percentatge de vots de les llistes independentistes; la nitidesa del full de ruta que es desplegui en funció del joc de majories, i la lluita pel lideratge del bloc unionista a Catalunya.
 ∑
Notícia
Tribuna Catalana agafa vacances
Tribuna Catalana com ja ha fet en els darrers quinze anys s'agafa el mes d'agost de vacances.Enguany però, i tenint en compte  el procés cap al 27-S, ens mantindrem  alerta. Així, si es produís algun esdeveniment important o rebem algun article de rellevància que mereixi  atenció immediata el publicaríem tot seguit.

 ∑
Crònica · Política catalana
Hi ha vida més enllà del 27-S: Rull, Homs i Gordó es mouen a CDC
Més enllà dels efectes que pugui tenir el procés, de la forma en que s'afrontaran els vetos de l'estat i de l'èxit o no a les urnes, la llista unitària pel 27 de setembre té un important impacte als partits polítics implicats en l'operació.
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
√ąpica
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Llegeixo tants articles, aquests dies, que em sap greu no poder agrair l'autor d'una reflexió que m'ha semblat profunda i crucial. Presento les meves disculpes, doncs, per fer un lamentable plagi a un soldat desconegut de l'independentisme!
Opinió · Política catalana
La marxa de la sal de Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El mar√ß de 1930 Mahatma Gandhi va emprendre una marxa a peu de 300 Km, fins l'oce√† √ćndic, va endinsar-se a les ones i va agafar aigua salada amb un vol per extreure'n la sal. Aquest gest tant simple va acabat fent trontollar l'Imperi brit√†nic; va desobeir la llei que prohibia aconseguir la sal del mar i obligava a comprar-la
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠