Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de d'octubre del 2014 | 18:48
Recull de premsa

Arrufat: "La consulta amb garanties democràtiques pot acabar sent una demostració de força popular"

"L'Estat fa un placatge extraordinari al 9-N i la consulta amb garanties democràtiques pot acabar sent una demostració de força popular. Seria en aquest escenari on la unitat podria trencar-se".

A una entrevista al diari ARA, Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament, ha assegurat que la taula de negociació de la consulta té "un repertori d'alternatives" per poder fer que el 9-N i que fins i tot tenen una "resposta jurídica ja preparada" per si el TC suspèn la Comissió de Control de la consulta.

A l'entrevista Arrufat a dit que en les darreres reunions que ha celebrat la comissió, s'ha constatat que "no tothom està disposat a fer-ho tot per la consulta" i que "qui més dubta del procés posa límits i condicions": "Hi ha un partit de ping-pong amb l'Estat i si avancem les jugades ens podem quedar sense consulta".

Sobre això, l'entrevistat ha dit: "L'Estat fa un placatge extraordinari al 9-N i la consulta amb garanties democràtiques pot acabar sent una demostració de força popular. Seria en aquest escenari on la unitat podria trencar-se". Arrufat ha admès que "Artur Mas està arribant més lluny del que esperava posant en risc el seu partit i el seu propi càrrec".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat