Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de desembre del 2016 | 12:34
Notícia · Política catalana

Les lleis de desconnexió només s'aplicaran una vegada guanyat el referèndum

En una entrevista a l'ACN el portaveu del secretariat nacional de la CUP, Quim Arrufat, ha explicat que que les tres lleis de desconnexió : transitorietat jurídica, hisenda pròpia i seguretat social tindran una clàusula per a establir que no entraran en vigor fins que no s'hagi guanyat el referèndum d'independència. Així,  la llei de transitorietat jurídica habilitarà la convocatòria del referèndum però,

alhora, el contingut de les lleis només tindrà vigència si la independència guanya en el referèndum. 'No es farà cap pas endavant que no s'hagi votat a les urnes', ha assegurat Arrufat. D'aquesta manera, ha afegit, es garantirà la 'màxima seguretat jurídica' i que "S'ha de procurar que tot passi sota el paràmetre de seguretat jurídica'.

Arrufat ha explicat, també, que continuen negociant el "Text polític" amb Junts Pel Sí i que aquestes van "en la bona direcció" i  ha justificat que es negociï al marge de les ponències arran del 'boicot permanent' de la resta de grups que no volen que les lleis tirin endavant"







Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat