Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de de maig del 2013 | 17:35
Recull de premsa

Casas: "Desestabilitzar i interpretar a la baixa el programa és ara l'única arma de Duran"

"Si l'aposta sobiranista fracassa, ell podrà presentar-se davant la Santa Aliança com el Tedax que va frenar la deriva de Mas. És l'únic paper que té reservat".

El periodista Ferran Casas ha dit a un article que els dirigents de CDC "viuen en una paradoxa" perquè mentre als seus militants i votants "se'ls regira l'estómac cada cop que el líder d'Unió esmena [...] el full de ruta sobiranista", ells saben que la incidència del democristià al Govern "minva".

"No hi trenquen ni s'hi encaren del tot ─ha continuat─ però l'arraconen". Sobre Duran, Casas ha dit que és secretari general de CiU, portaveu a Madrid i té 14 dels 50 diputats nacionalistes, però "no participa de les decisions estratègiques de Mas i el seu nucli".

"Algunes qüestions no les pot frenar i d'altres relacionades amb el procés les sap per la premsa. D'aquí que se senti alliberat per dir el que vulgui" ha dit a l'article El poder real de Duran. Finalment, el periodista ha conclòs que "desestabilitzar i interpretar a la baixa el programa és ara l'única arma de Duran" i ha dit que el democristià "no trencarà la federació perquè Unió, que mai en 80 anys s'ha presentat sola, sap que hi té més a perdre".

"Si l'aposta sobiranista fracassa, ell podrà presentar-se davant la Santa Aliança com el Tedax que va frenar la deriva de Mas. És l'únic paper que té reservat" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat