Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de de juny del 2013 | 18:30
Recull de premsa

Casas: "Mas i CiU no seran jutjats per si la legislatura és més curta o més llarga, sinó per si compleixen o no el programa electoral"

"És molt clar: som a la legislatura del dret a decidir, de crear estructures d'estat -si convé contra vent, marea i Llanos de Luna- i de l'estat propi".

El periodista Ferran Casas ha dit a un article que Mas va aparèixer a la sala de premsa de Palau aquesta setmana "sense noves propostes sota el braç" però "amb les idees endreçades i amb titulars".

"El principal era que esgotarà la legislatura" ha recordat el periodista, qui també ha dit que "encara que la consulta es faci el 2014 -com està previst i compromès-, [Mas] vol ser president com a mínim fins al 2016".

"Enviava un missatge tranquil·litzador ─ha continuat─ i combatia la imatge de provisionalitat i debilitat que, sense anar més lluny, tant va llastrar José Montilla mentre esperava l'atzagaiada del TC".

Casas ha conclòs, però, que Mas i CiU "no seran jutjats per si la legislatura és més curta o més llarga, sinó per si compleixen o no el programa electoral": "I és molt clar: som a la legislatura del dret a decidir, de crear estructures d'estat -si convé contra vent, marea i Llanos de Luna- i de l'estat propi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat