Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 28 de de febrer del 2014 | 14:51
Recull de premsa

Culla: "En la gestió del final d'ETA, el PP no és lliure, sinó ostatge"

"[El PP és] Ostatge de les associacions de víctimes [...] erigides en poders fàctics. I, darrere d'elles, és ostatge de l'espectre de Vox, el nou partit d'Ortega Lara, i el seu temut debut a les europees".

L'historiador i professor de la UAB, Joan B. Culla, ha sentenciat a un article que en la gestió del final d'ETA , "el PP no és lliure , sinó ostatge".

"Rajoy i els seus tampoc no són lliures a l'hora d' afrontar el que a Madrid anomenen "el desafiament català" --ha continuat--. S'ha vist aquests dies: un PP amb gairebé 11 milions de vots i 186 diputats, convertit en gosset falder de Rosa Díez, regatejant esmenes amb ella i cedint-li la primacia, el lideratge en la defensa de la sagrada unitat de la pàtria".

"Així, doncs, en dos temes crucials, el Partit Popular és ostatge de dos minories actives i sorolloses: certes víctimes del terrorisme amb Vox al fons, i UPyD. Però la cadena de servituds no acaba aquí" ha sentenciat i ha dit que "sobre aquests mateixos assumptes" el PSOE s'ha "resignat a ser ostatge" del PP i de Rosa Díez.

"Mentre el PSOE no pugui emancipar d'aquesta tutela moral dretà, mentre siguin el PP i els seus cors que defineixin què és patriòtic i què no, el federalisme socialista serà un brindis al sol" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat