Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de desembre del 2010 | 17:25
Recull de premsa · Esport

Xavier Vinyals: "La federació espanyola evita qualsevol progrés en la internacionalització de la catalana"

Barcelona · El president de la Plataforma Pro Seleccions, Xavier Vinyals, ha denunciat a una entrevista a l'AVUI - El Punt, que "si la federació no fa més coses és perquè no pot fer-les" i ha sentenciat que no pot perquè "la federació espanyola evita qualsevol progrés en el procés d'internacionalització".

Vinyals ha indicat que la federació espanyola impossibilita la feina d'internacionalització de la catalana "perquè no dóna dates i si hi ha dates no dóna autorització": "En la federació espanyola passa com en la política espanyola. Quan hi ha eleccions llavors s'hi posa bé perquè necessita els vots dels catalans, però després, un cop ha assegurat el poder, no cedeix ni un mil·límetre".

En aquest aspecte, l'entrevistat ha dit que des de la Plataforma Pro Seleccions "és difícil avançar", però s'ha mostrat optimista amb el nou Govern de la Generalitat: "Estic convençut que el nou govern es trencarà la cara per les seleccions i ens tindrà al seu costat per avançar". Vinyals ha assegurat que Artur Mas "coneix molt bé aquest tema i sap que és difícil" però que alhora "també sap que hem de persistir": "Les contundents declaracions que va fer ens deixen molt satisfets".

"Tenim la federació espanyola
-ha conclòs-, per una banda, i els clubs espanyols que no cedeixen jugadors, per l'altra. Moltes seleccions, a més, no volen jugar contra una selecció que no està reconeguda. El marc general no ens ajuda, tot i que qualsevol torneig de l'estil d'una copa de les Nacions ens ajudaria més".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat