Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de gener del 2014 | 19:08
Recull de premsa

Gifreu: "La majoria ha dit voler votar el 2014 però el 2013 ha acabat amb una negativa de PP i PSOE. Aquesta disjuntiva no té tercera via"

"Serà l'any més apassionant de la nostra història democràtica. Com s'ho farà l'Estat [...] per impedir que Catalunya exerceixi el seu dret a vot?"

El professor de comunicació de la UPF, Josep Gifreu, ha indicat a un article que el 2013 ha estat un any "d'infausta memòria per a molts dels habitants i ciutadans de l'espai del català" ja que s'han succeït "greus atemptats contra les nostres senyer d'identitat".

L'autor de l'article 2014, votar o no votar ha dit que malgrat tot "ha valgut la pena de viure aquest 2013" perquè d'una banda "hem celebrat unes quantes commemoracions que han fet vibrar els països del català" i de l'altra "hem vist autèntics brots d'indignació i de revoltes populars contra cadascuna de les agressions: a les Illes [...] al País Valencià [...] a Catalunya, etc."
Si Franco unia tots els demòcrates en un alluita comuna, el PP aglutinatots els ciutadans de l'espai català que se senten exclosos de l'Espanya castellana"
Gifreu ha continuat fent balanç de l'anya ja passat: "Si Franco unia tots els demòcrates en un alluita comuna, el PP aglutina una nova lluita comuna tots els ciutadans de l'espai català que se senten exclosos de l'Espanya castellana". "Des del Principat la ficció s'ha acabat del tot --ha continuat--. El 2013 la majoria del poble català i del seu Parlament ha plantejat el repte més rotund als gestors del poder del Regne d'Espanya". 

Finalment l'autor de l'article ha sentenciat que la majoria social i política de Catalunya "ha dit voler votar" el 2014 sobre el seu estatus polític "però el 2013 ha acabat amb una negativa de PP i PSOE": "Aquesta disjuntiva no té tercera via". Gifreu ha conclòs que el 2014 "serà l'any més apassionant de la nostra història democràtica. Com s'ho farà l'Estat [...] per impedir que Catalunya exerceixi el seu dret a vot?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat