Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de de juny del 2013 | 18:00
Recull de premsa

Muñoz: "S'ha anat configurant un model d'estat que ha posat les Illes, el País Valencià i el Principat en una situació desesperada"

"Només un acomplexament històric pels atacs de l'espanyolisme més furibund pot explicar que trobades com la de Pere Navarro, Ximo Puig i Francina Armengol no siguen més habituals".

El politòleg Jordi Muñoz ha sentenciat que "només un acomplexament històric" pels atacs de l'espanyolisme més furibund "pot explicar que trobades com la de Pere Navarro, Ximo Puig i Francina Armengol no siguen més habituals".

"Mentre ens entrampàvem en els paranys de l'anticatalanisme, s'ha anat configurant un model d'estat que, especialment pel que fa a la planificació d'infraestructures i el sistema de finançament, ens ha girat l'esquena fins al punt de posar els tres territoris en una situació desesperada" ha lamentat a l'article Interessos comuns.

Muñoz ha explicat que el problema d'aquesta trobada "és que es vulga plantejar per alimentar l'última quimera ─la de la reforma en sentit federal de la Constitució" una reforma que l'autor de l'article ha dit que és brandada pel PSC "com a eixida a les contradiccions que li genera el debat del dret a decidir".

"Les reserves de Griñán són especialment indicatives del futur, negre, de la proposta de Navarro" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat