Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de maig del 2014 | 20:16
Recull de premsa

Passola: "Hem de votar per mostrar democràticament quina és la realitat social del país"

"Amb la llei catalana de consultes no hi ha d'haver cap problema. Estem parlant de democràcia, de votar, i el poble català s'expressarà".

La productora audiovisual Isona Passola ha sentenciat a una entrevista que el cinema té "una gran difusió i permet utilitzar altres recursos" i ha dit que el cinema "no necessita un estat protector, però no pot tenir un estat que li vagi a la contra": "Catalunya té una cultura molt potent, que l'hem de saber explicar tant a casa nostra com a fora. El cinema és la millor carta de presentació del país al món i el necessitem per projectar-nos".

Sobre la consulta del 9-N Passola ha indicat que amb la llei catalana de consultes "no hi ha d'haver cap problema" per a celebrar-la: "Estem parlant de democràcia, de votar, i el poble català s'expressarà. Hem de votar per mostrar de manera democràtica quina és la realitat social del país".

"M'imagino un país --ha continuat-- on tot allò que no funciona es canvii, i un futur en què la realitat política del país sigui diferent. M'imagino també tot allò que podria millorar per a Catalunya i per a Espanya si els catalans aconseguim un estat propi". Finalment Passola ha conclòs que a l'Estat espanyol hi ha una "minoria enquistada en el poder" que no ha sabut construir un estat "plural i eficient".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat