Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de juliol del 2011 | 16:01
Recull de premsa · Política

J. Muñoz: "Un mínim respecte per la dignitat de les institucions aconsellaria repetir les eleccions amb Fabra"

"La legitimitat d'un nou president designat per Camps com a successor, sense passar per les urnes és, si més no, qüestionable".

Jordi Muñoz

El politicòleg Jordi Muñoz ha sentenciat que no fa ni dos mesos que els valencians "van votar un Camps que proclamava la seua honorabilitat", però a dia d'avui "ja no hi és i això crea una situació ben estranya des de l'òptica democràtica".

A l'article Zaplana, Camps, Fabra i la manca de respecte del PP per l'autogovern Muñoz ha dit que és qüestionable "la legitimitat d'un nou president designat per Camps", donat que aquest segon ha dimitit acusat de presumte suborn impropi continuat.

L'autor de l'article ha exigit "un mínim respecte per la dignitat de les institucions d'autogovern valencianes", el qual ha de passar, segons Muñoz, per "repetir les eleccions amb Alberto Fabra com a candidat a la presidència": "La situació era insostenible fins i tot per a un partit de moral relaxada com el PP. Però la dimissió de Camps, transcendent com és, no resol el problema estructural de corrupció generalitzada i baixa qualitat democràtica que afecta el País Valencià".

Muñoz ha lamentat que la dimissió de Camps "ni tan sols tanca el capítol de l'afer Gürtel" perquè "el judici que s'acosta sobre el finançament del PP té molt més abast i representa una amenaça seriosa per al conjunt del partit" especialment perquè "Ricardo Costa ha enviat clares senyals que no acceptarà el paper de cap de turc que alguns voldrien atorgar-li".

Finalment l'autor de l'article ha dit que "entretant, els serveis de premsa de Presidència impedien la retransmissió en directe de la roda de premsa a les càmeres de televisió", un darrer episodi, segons Muñoz, que "resumeix a la perfecció la política comunicativa dels governs Camps, de difícil encaix en els paràmetres ordinaris de relació entre poder polític democràtic i mitjans de comunicació".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat