Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de novembre del 2011 | 17:09
Recull de premsa · Política

Ribera: "El dia que els espanyols de Catalunya comprenguin que a ells Espanya també els dóna pel sac, Catalunya tindrà el problema resolt"

"Algun company de bona voluntat m'intenta fer veure que el país on em penso que visc no existeix. Que a Catalunya hi ha molts ciutadans que pensen en clau espanyola".

Carles Ribera

Carles Ribera, periodista, ha explicat a un article publicat al diari El Punt AVUI que entén i respecta "perfectament" que hi hagi molts ciutadans a Catalunya "que pensen en clau espanyola perquè, senzillament, són espanyols i se'n senten".

"Però no m'explico el seu masoquisme" ha continuat. "Perquè, per més espanyols que se sentin, si viuen a Catalunya són tan víctimes com ho és l'independentista més recalcitrant de l'espoli fiscal i de les retallades derivades del saqueig de Madrid" ha dit.

Carles Ribera ha indicat a l'article El vot espanyol a Catalunya que el dia que els espanyols de Catalunya "comprenguin que a ells Espanya també els dóna pel sac, Catalunya, independent o no, tindrà el problema resolt". Ribera ha conclòs que el comportament electoral que no compta ni amb una "espurna de racionalitat" és el de la persona que vota "el seu botxí": "Una conducta que, especialment, es produeix a Catalunya, on tot indica que socialistes i populars sumaran una majoria absolutíssima espectacular".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat