Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de d'abril del 2014 | 20:41
Recull de premsa

Ribera: "El problema no és qui defensarà l'ANC de les pressions externes, sinó de les internes"

"[Essència] neix amb una denominació fonamentalista que no presagia res de bo. Al CNI deuen estar posant el cava en fresc. Ells no ho sabrien fer millor".

El periodista Carles Ribera ha lamentat a un article el naixement del corrent d'opinió intern de l'ANC liderat per Carme Forcadell: Essència.

"Es va presentar ahir per competir pel control de l'ANC que fins avui lidera l'equip de Carme Forcadell i que, amb totes les crítiques que calgui, no es pot negar que ha aconseguit portar l'independentisme a unes cotes mai assolides fins avui, i m'atreviria a dir que ni tan sols imaginades més enllà del somiatruitisme marginal" ha indicat Ribera.

L'autor de l'article Essència d'ANC ha continuat explicant que el nou col·lectiu "té tot el dret a pugnar per un lideratge que ha de ser indiscutiblement democràtic" però que "caldrà veure quin és el suport real d'una iniciativa que d'entrada neix amb una denominació fonamentalista que no presagia res de bo".

"S'han presentat per salvar l'ANC de pressions externes. Com s'ha vist fins ara, l'Assemblea ha sabut regirar perfectament en favor seu els atacs de l'exterior. El problema, per tant, no és pas qui defensarà l'ANC de les pressions externes, sinó de les internes" ha insistit Ribera. Finalment l'autor de l'article ha dit que "al CNI deuen estar posant el cava en fresc": "Ells no ho sabrien fer millor".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat