Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de juliol del 2013 | 13:12
Recull de premsa

Rusiñol: "És important que el Govern se centri ara a fer els millors pressupostos possibles, pensant en el 2014. Cal un país sense esquerdes socials"

"No són xifres, és ideologia. Sigui quin sigui l'objectiu de dèficit, Montoro ha deixat clar que no s'arribarà al 2% que volia Mas-Colell. S'evidencia, un cop més, qui té les claus del pany".

El periodista Joan Rusiñol ha dit a un article que "és important" que amb les eines que tingui el Govern "se centri ara a fer els millors pressupostos possibles, pensant sobretot en el 2014".

"Per afrontar els reptes que vénen cal un país sense esquerdes socials. I Madrid ho sap" ha argumentat l'autor de l'article qui també ha dit que "no són xifres, és ideologia": "Sigui quin sigui l'objectiu de dèficit, Montoro ha deixat clar que no s'arribarà al 2% que volia Mas-Colell. S'evidencia, un cop més, qui té les claus del pany".

A l'article Centrar-se en els pressupostos Rusiñol hi ha dit que les administracions que gestionen el gruix de les polítiques socials "no disposaran ni del 30% del 6,5% total", una actitud "temerària" en temps de crisi ja que "posa en joc la cohesió social" i alhora "gens lleial (busca des-acreditar la Generalitat davant dels ciutadans) i imprudent (perjudica els territoris més dinàmics)".

"Però aquesta és la realitat i difícilment la pressió catalana la canviarà --ha conclòs--. Per això és important que amb les eines que tingui el Govern se centri ara a fer els millors pressupostos possibles, pensant sobretot en el 2014. Per afrontar els reptes que vénen cal un país sense esquerdes socials. I Madrid ho sap".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat