Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de març del 2012 | 17:45
Recull de premsa · Seguretat

Capdevila: "El toc d'alerta, de dir als gestors que no tot pot ser en la mateixa direcció, no pot silenciar-se ni pels que fan massa soroll"

"El drama del foc i els cops és que acontenten els que els provoquen i pel mateix preu ajuden els que volen ignorar un malestar".

Carles Capdevila.

El periodista Carles Capdevila ha indicat, sobre la vaga general del passat 29 de març, que la manifestació central "estava presidida per una pancarta que deia S'ho volen carregar tot, i va veure's interrompuda per aldarulls d'uns que s'ho carregaven tot en el sentit físic".

Capdevila ha dit, a un article publicat al diari Ara, que "cal acotar" els incidents sense menystenir-los: "La violència fa perdre el crèdit a qui la practica, suposant que en tingués, mai a qui diu representar. El drama del foc i els cops és que acontenten els que els provoquen i pel mateix preu ajuden els que volen ignorar un malestar que sí que és general i sí que és transversal". Sobre aquest malestar, l'autor de l'article ha dit que prové "no només de la reforma laboral", sinó de "tot això que està passant".

"S'ho volen carregar tot és un bon eslògan ─ha continuat─, però pressuposa voluntarietat, i per tant és opinable. Una sensació molt més compartida és que els uns volent i d'altres perquè no troben alternativa o no en saben més, el cas és que ens estem carregant moltes coses". Finalment, Capdevila ha conclòs que "aquest toc d'alerta, el de dir als gestors que escoltin, que vigilin molt més, que no tot pot ser en la mateixa direcció, que la paciència té un límit, no pot ser silenciat ni pels que fan massa soroll ni pels que aprofiten que es cala foc per ridiculitzar un temor que és molt de veritat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat