Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de febrer del 2014 | 17:07
Recull de premsa

Tresserras: "La independència és també la llibertat de vincular-te a qui et convé, i de fer-te amic de qui vols"

"Cal ser molt extremista per considerar idíl·liques les "relacions humanes" actuals i assegurar que la independència o la llibertat desencadenarien inevitablement una "destrossa""

L'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, h arecordat a un article les declaracions de l'expresident del Barça, Sandro Rosell: "la majoria de catalans ni volem marxar ni marxarem, i creiem que s'ha d'apostar per "millor junts"".

Tresserras ha dit qur Rosell també ha "lamentat que només apareguin als mitjans "els que més criden" i els que representen "les actituds més extremes"". "La primera afirmació --ha continuat a l'article Les amistats perilloses-- té una resposta fàcil: si tan clara és la majoria de catalans que volen continuar com estem, que ens deixin votar. Fem el debat i comptem-nos".

L'autor de l'article ha dit que sobre les actituds més extremes "només l'entenc si es refereix a les seves": "Cal ser molt extremista per considerar idíl·liques les "relacions humanes" actuals i assegurar que la independència o la llibertat desencadenarien inevitablement una "destrossa"."


"Hi ha relacions d'amistat que no s'alimenten de la dependència ni estan determinades per les vicissituds polítiques. La independència és també la llibertat -personal i col·lectiva- de vincular-te a qui et convé, i de fer-te amic de qui vols sense que cap realitat imposada t'hi obligui" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat