Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de de març del 2014 | 18:53
Recull de premsa

Tresserras: "La propera ponència de l'ANC és rellevant perquè delimita l'espai de trobada més transversal i plural"

"Aquesta ponència de l'ANC és rellevant perquè delimita l'espai de trobada més transversal i plural del sobiranisme".

L'exconseller de Cultura i Mitjans de comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha recordat que el 5 d'abril l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà a Tarragona la seva pròxima assemblea general. "S'hi discutirà la ponència que estableix les línies bàsiques d'actuació, el "full de ruta", de cara al cicle immediat" ha dit a l'article ANC: l'espai i el camí.

Tresserras ha indicat que una de les principals virtuts de ldocument "és la preocupació constant per la intervenció pràctica" de la independència, "pel què caldrà fer en cada moment i per quin és el paper que correspondrà a cadascú". "Llegint el document, resulta evident que l'ANC és ben conscient de la seva importància en l'articulació de la mobilització cívica democràtica" ha sentenciat.

Per aquest motiu, Tresserras ha dit que en l'actual etapa l'esforç de l'ANC "està centrat, en primer terme, a fer arribar a tota la ciutadania la preocupació per fer efectiu el dret que tenim com a poble a decidir" i alhora simultàniament, "l'esforç s'encamina a preparar bé els actes de l'Onze de Setembre". "La darrera part de la ponència exposa succintament els valors que han d'inspirar el procés constituent de la República Catalana, i assenyala la importància de propiciar un ampli reconeixement internacional" ha dit.

"Aquesta ponència de l'ANC --ha conclòs-- és rellevant perquè delimita l'espai de trobada més transversal i plural del sobiranisme; i perquè en les seves posicions hi ha els elements i principis inspiradors que poden segellar millor la unitat social i nacional per la independència."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat