Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de maig del 2015 | 14:49
Recull de premsa

Xirgo: "Queda't Mariano, queda't Alícia. Ara només faltaria que pleguéssiu. Us necessitem"

"Mariano. Queda't. Només faltaria que ara, a les portes d'unes eleccions, et passés pel cap el relleu. De cap manera. No et pots arribar ni a imaginar com ens has ajudat a fer que el procés anés bé, perquè cada cop que els de casa es barallaven i tot tremolava sorties tu i feies un decret".

El periodista Xevi Xirgo ha dit a un article que al PP "s'ha obert la veda i tothom demana el cap del president del govern i del partit, Mariano Rajoy, i que aquest, per aturar-ho, ja comença a filtrar possibles dates per a les eleccions".

"No s'enganyin --ha continuat--. Al PP hi ha moltes veus que consideren que, després dels resultats de diumenge passat, anar ara a unes eleccions generals amb Rajoy de candidat és anar directes a la derrota. El fins ara president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, ho va dir ben clar a Onda Cero l'altre dia: "Rajoy, abans de presentar-se una altra vegada a les eleccions, s'hauria de mirar al mirall." I tot plegat, per què? Perquè el PP de Rajoy en aquestes eleccions ha perdut 2,5 milions de vots".

El periodista a apel·lat al president: "Mariano. Queda't. Només faltaria que ara, a les portes d'unes eleccions, et passés pel cap el relleu. De cap manera. No et pots arribar ni a imaginar com ens has ajudat a fer que el procés anés bé, perquè cada cop que els de casa es barallaven i tot tremolava sorties tu i feies un decret, un reial decret o un acord de Consell de Ministres i ens tornaves a cohesionar. O feies sortir algun ministre a dir alguna ximpleria i ens ho arreglaves. Ni parlar-ne, ara, de deixar-nos plantats".

"Si has arribat fins aquí, Mariano, ara t'has de quedar fins al final i repetir. Fes com l'Alícia Sánchez a Catalunya i aguanta. Fixa't que el PP de Catalunya ha aconseguit obtenir el nombre de regidors més baix que ha tingut mai en la seva història i, a ella, ni li ha passat pel cap el relleu. Pren-ne exemple, Mariano, i aguanta. Us necessitem" ha sentenciat.

Finalment Xirgo ha dit: "Imagina't que ara, en els pocs mesos que queden abans del 27-S i de les eleccions generals, haguéssim de córrer per trobar-vos un substitut. Seria impossible trobar dos perfils com aquests. No facis cas dels barons del PP, que els vas col·locar tu, ni dels resultats. Ho remuntaràs, Mariano. No ens deixis. Queda't".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat