Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de d'octubre del 2010 | 13:53
Cartes al director · Política

Taules desmuntades

Agents del la Guardia Urbana, avisats per l'Ajuntament de Sarrià,  van obligar ahir dissabte 2 d'octubre, a plegar una taula informativa que Sarrià Sant Gervasi Decideix tenia al carrer Major de Sarrià cantonada amb la plaça de la Vila, amb el pretext que no tenien permís.

Barcelona Decideix de Sarrià Sant Gervasi va demanar permís, amb suficient temps, per instal·lar una taula informativa de les consultes pel referèndum del dia 10 d'abril del 2011 a la ciutat de Barcelona.  El Gerent d'Associacionisme, el senyor Albert Duràn Escrivà, del PSC, va denegar el permís al·legant que es tractava d'un tema polític.

Tot i amb la negativa del PSC, Sarrià Sant Gervasi Decideix va decidir, aprofitant la festa major de Sarrià, posar una taula de dimensions reduïdes per poder informar degudament als vianants de les properes consultes pel referèndum sobre la independència a Catalunya. En poc temps dos agents de la Guardia Urbana van venir directament a la taula per informar que no podíem ocupar la via pública sense permís.

Una vegada mes, el PSC demostra la seva vinculació més espanyolista amb el PSOE i no accepta que els ciutadans d'aquest País exercim el lliure dret a decidir el futur de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat