Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de desembre del 2009 | 13:49
Cartes al director · Política

Carta oberta a Mònica Terribas

Voldria saber com la màxima responsable de TV3 argumenta el silenci mediàtic sobre el procés de consultes populars que està tenint lloc des de fa setmanes al nostre país i que culminarà el proper 13 de desembre. Pel que hem pogut saber gràcies al web Media.cat, no hi ha previst ni un sol programa per discutir, per fer reflexionar, sobre la independència abans de les consultes, tot i haver-hi  programes a la graella, com Àgora o Banda Ampla, que pel seus formats foren adequadíssims.

Cal que tothom sàpiga a què obeeix aquest posicionament incomprensible. Uns criteris poc professionals veient la magnitud i l'abast de l'esdeveniment -més de 150 municipis, un desplegament cívic amb pocs precedents. Potser  són interessos espuris i pressions polítiques el que provocaran que la Televisió Nacional de Catalunya quasi ignori un fet cabdal de la nostra història col·lectiva? El nostre poble té dret a decidir i així ho farem, amb la nostra Televisió o sense.

Si TV3 es desentén de les consultes,  no només estarà traint criteris periodístics, sinó el més elemental sentiment de pertinença a una nació. Un projecte nacional que és la raó d'ésser de TV3, cal recordar-ho. Per què, directora, abandonem els criteris de servei públic com són la informació, la formació i l'entreteniment quan es tracta de la Independència? 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat