Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de de febrer del 2010 | 16:11
Cartes al director · Política

Paraules!

El locutor  de la Cope, Federico Jiménes Losantos, va ser condemnat per l'Audiència de Barcelona a pagar 60.000  € per dir que els respublicans eren "aliats d'ETA"..  Condemna que ha estat revocada recentment pel Truibunal Suprem.  Suposem que l'esmentat tribunal,  ha pensat que les paraules no són armes i  que un dels pilars de la democràcia és la Llibertat d'Expressió. (...).

S'està celebrant, s'ha celebrat o es celebrarà aviat a l'Audiència Nacional, el judici  pel cas del diari Egunkaria, tancat el 2003..  La Guàrdia Civil  que va calusurar les seus de l'esmentat diari,  va trobar paraules, però, no armes!.. La Fiscalia de l'estat va retirar les acusacions fa temps. Suposem que va pensar que les paraules no són armes i  que un dels pilars de la democràcia és la Llibertat d'Expressió...(....)..

Si la Fiscalia va retirar les acusacions, per què es celebra el judici?.. Per iniativa popular!..  Dues entitats no han volgut fer el que ja va fer la Fiscalia..(...).. I es que el poble, perseguint sospitosos, acusant  i votant cançons,  té els seus criteris!..

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat