Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de d'abril del 2014 | 18:45
Crònica · Euskal Herria

Otegi, segrestat per l'Estat

El discurs històric de les forces polítiques estatals, PSOE i PP, sobre les nacionalitats històriques davant del procés de pau a Euskadi i el procés sobiranista de Catalunya implicava explicar que tot era possible sense violència a la seva Espanya. Aquest discurs ha resultat, ara, ser una farsa.

Arnaldo Otegi segueix segrestat per la manipulació del poder judicial per tal d'evitar que la seva candidatura a Lehendakari a les properes eleccions basques sigui una realitat.

Ahir a Euskadi i amb gran discreció fou allibertat Otegi per unes hores --alliberat és un dir, ja que duia amb ell uns deu membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat com a mínim-- per a poder visitar la família a causa de la mort de la seva sogra.

L'Estat, a Euskadi i a Catalunya, no afronta la realitat: l'ajorna. Sense adonar-se'n, però, que cada dia que passa Otegi es transforma en un mite per al món abertzale basc i, a més, gaudeix també de les simpaties d'una bona part dels votants del PNB. 

La llibertat d'Otegi és una necessitat per a la democràcia i per a fer-la creïble davant de l'actual procés de pau basc.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat