Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de juliol del 2011 | 18:36
Editorial · Política

Ambaixades, deliri del tripartit

L'exmilitant d'UDC Enric Millo és l'home fort del PP al Parlament de Catalunya, cosa que hauria de fer pensar a CiU, i com a bon convers, s'ha convertit en l'ariet de l'espanyolisme més tronat.

La seva funció és la de desprestigiar la política nacional del president Mas, especialment pel que fa als eixos més importants de la construcció nacional. Enric Millo ha dit que les ambaixades són un deliri del tripartit. Ho tenen clar, Catalunya ha de ser invisible al món, només ens deixen ser venedors "de vetes i fils", no fos cas que no poguéssim pagar l'espoli que patim. Un home amb els seus orígens ha tingut l'estomac i la poca vergonya de parlar de les despeses que suposen, i de recordar que la política exterior és patrimoni exclusiu d'Espanya i les seves ambaixades, que dilapiden  milions d'euros sense control.

Tot plegat, però, és d'agrair, per veure si obren els ulls aquells que veuen el PP com l'alternativa a Espanya,  i no entenen que aquest és el preludi del que passarà amb la projecció exterior, la immersió lingüística, el nostre espai de comunicació i, més endavant, com ja circula per Madrid,  amb la limitació del nostre model policial i redesplegant la policia nacional i guàrdia civil a Catalunya.

Com justifica CiU els seus pactes davant la seva militància i els seus votants? I com encaixen aquestes baixades de pantalons les noves generacions sobiranistes de la federació, que hi són i manen?

O és que tota la construcció nacional eren deliris del tripartit?

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat