Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de d'abril del 2014 | 18:38
La fotografia

Diada contra l'antivalencianisme

Unes 15.000 persones s'han manifestat aquesta setmana en la diada del 25 d'abril al País Valencià per a denunciar el tarannà "antivalencià" del govern d'Alberto Fabra.

Sota el lema Recuperem el país! Salvem les persones! El País Valencià necessita un canvi el País Valencià ha viscut aquesta setmana una nova Diada, enguany amb més compromís i més reivindicativa que mai.

Els partits polítics com Compromís, Esquerra Unida, Esquerra Republicana, la CUP i Solidaritat, i sindicats com CCOO i Intersindical, i les entitats convocants, Acció Cultural del País Valencià, les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència, la Plataforma per l'Ensenyament Públic, la Cimera Social, Salvem el Cabanyal, Ca Revolta, la Societat Coral el Micalet i Xúquer Viu, han participat en una manifestació festiva que ha acabat davant del Palau de la Generalitat amb la interpretació de la muixeranga. La concentració d'enguay ha comptat amb un component de denúncia fort per la manera de governar de Fabra "contra la majoria dels valencians".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat