Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de maig del 2015 | 13:35
Notícia

'El Temps' radiografia el vendavall de canvi que arrasa el PP

El setmanari El Temps ha publicat un número especial sobre el resultat del 24M, un autèntic vendaval polític que ha arrasat el PP a les Illes Balears i el País Valencià.

Barcelona · En aquest número d'El Temps, el 1615, hi apareixen dues cròniques, una del periodista Víctor Maceda la qual introdueix el lector a la realitat valenciana després del 24M, així com un altre que explica el mateix fenomen polític, però centrat a les Illes Balears.

En el mateix número s'hi inclou un article sobre  Barcelona i el canvi radical que ha viscut el seu consistori, així com altres informes sobre diverses províncies amb els resultats de les eleccions municipals de tots els Països Catalans, i les seves perspectives.

Felicitem, des de Tribuna.cat, el setmanari El Temps per la seva tasca continuada d'anàlisi i informació sobre els Països Catalans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat