Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de febrer del 2014 | 16:24
La fotografia

Milers de persones responen al TSJC contra la destrucció de la immersió

Somescola.cat i Plataforma per la Llengua han aconseguit concentrar més de 10.000 persones davant de la seu del TSJC a Barcelona, per denunciar la destrucció de la immersió a les aules i per defensar el model d'escola catalana.

FOTO: Juanma Ramos.

Barcelona · Clam unànime aquesta setmana davant de la seu del TSJC. La plataforma Somescola.cat i la Plataforma per la Llengua han convocat més de 10.000 persones per denunciar la resolució de l'alt tribunal emesa la setmana passada, amb la que s'obliga cinc centres escolars a fer un 25% d'hores en castellà.

Representants de partits polítics, sindicats, entitats culturals i educatives s'han reunit a les portes del TSJC per demostrar que no volen fer ni un pas enrere en la defensa del model d'immersió lingüística actual. 

A la manifestació s'hi han pogut veure representants de tots els partits polítics excepte de C's i el PP, així com personalitats del món de l'ensenyament, la cultura i de la comunicació. A la concentració hi han participat l'escriptor Màrius Serra, la presidenta d'Òmnium i portaveu de Somescola.cat, Muriel Casals i Teresa Casals, de Plataforma per la Llengua.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat