Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de novembre del 2011 | 18:43
La fotografia · Política

20-N: fes un vot nacional

El proper 20 de novembre, dia en que va morir al llit el dictador Francisco Franco 36 anys enrere, Espanya ens planteja unes eleccions en les que Catalunya i Euskadi han de donar-li una forta bufetada, trencant el mapa electoral espanyol previst, i presentant davant del món el fet diferencial d'aquestes dues nacions.

Barcelona · A Catalunya, votem els nostres partits, ERC-RCat, ICV i la federació CiU, i confiem també que el PSC aguanti, perquè a pesar de les seves contradiccions i complexes, no ha estat ni és un botxí contra la nostra llengua, cultura i nació com el PP. Els catalans tenim l'exemple del que ens espera si guanyés el PP. El que fan a les Illes i al País Valencià: l'assimilació lingüística, nacional i cultural a Espanya.

Després del 20-N, Catalunya, punta de llança de la nostra nació, ha de cohesionar-se políticament per construir la independència i el nostre estat, i ha d'ajudar a la resta de la nació, Illes i País Valencià, a resistir i vèncer els seus botxins.

Votem tots el 20-N. L'abstenció és una opció a respectar, però ens debilita i ens fa més febles, i dóna arguments a Espanya i al seu projecte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat