Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 31 de d'octubre del 2014 | 20:59
La fotografia · Política

CDC engega la campanya a favor del Sí-Sí

"No ens humiliaran ni ens prendran les urnes" ha sentenciat  Josep Rull, coordinador general de CDC, en l'inici de campanya, al Pla de Palau.

Barcelona · Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha endegat aquesta setmana la campanya a favor del doble sí en la consulta del 9N amb un acte amb militants i simpatitzants al Pla de Palau, al costat del monument al general Moragas.

El coordinador general del partit, Josep Rull, ha assegurat que "el 9N pot ser el dia de la consagració o de la vergonya democràtica de l'estat espanyol". El dirigent també ha qualificat de "gran repte" el 9 de novembre: "300 anys després Catalunya existeix com a nació i tenim la responsabilitat de guanyar la llibertat".

"No ens humiliaran ni ens prendran les urnes" ha sentenciat Rull, qui ha emplaçat Mariano Rajoy a dedicir entre "la congregació de la democràcia espanyola o la vergonya democràtica". L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per la seva banda, ha denunciat el joc brut del govern espanyol per desprestigiar el 9-N.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat