Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de setembre del 2009 | 15:53
La fotografia · Societat civil

Tothom amb Tomeu!

Reproduïm de Tribuna Mallorca · Aquesta imatge mostra el recolzament que el coordinador de l'Obra Cultural Balear, Tomeu Martí, ha tingut aquest dimecres al judici a Inca pels incidents que varen tenir lloc a Sa Pobla durant el desenvolupament de l'Acampallengua, on la seva tasca era la de responsable de seguretat de l'esdeveniment.
A l'Acampallengua s'havia acordat que la guàrdia civil només intervendria a la zona del concert si era requerida. En contrast amb aquest compromís, tres agents del cos no només varen entrar a la zona on es desenvolupava el concert, sinó que varen identificar un extens grup de voluntaris i varen detenir el coordinador de l'Obra Cultural Balear i responsable de seguretat de l'acte, Tomeu Martí, posant en risc, per tant, la seguretat dels més de 4.000 assistents al concert. Joves de Mallorca per la Llengua, així com l'OCB demanen la retirada de l'acusació, a més de considerar inacceptable que Tomeu Martí hagi haver d'anat a un judici de faltes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat