Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de gener del 2013 | 18:07
La fotografia

Un milió de signatures a favor del dret universal dels pobles a l'autodeterminació

Aquesta setmana el Col·legi de Periodistes ha acollit la presentació d'una iniciativa a nivell europeu que busca el suport de mil signatures arreu de la UE per a que la Comissió Europea emmarqui legalment el Dret Universal d'Autodeterminació.

FOTO: Jordi Palmer.

Barcelona · La 'International Comission of European Citizens' (ICEC) ha presentat aquesta setmana al Col·legi de Periodistes de Catalunya una iniciativa legislativa popular a nivell europeu per a que la Unió Europea admeti al seu tractat el dret dels pobles a autodeterminar-se. 

La iniciativa ha d'aconseguir el suport de mil signatures a nivell europeu per tal que la UE admeti a tràmit la proposta, per la qual cosa la ICEC ha engegat la campanya European Citizens Decide.

La ICEC compta amb un ampli suport de personalitats nacionals i també de ciutadans d'Estats europeus ja constituits. A nivell català, la proposta ja compta amb el recolzament de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de personalitats com Quim Masferrer, Toni Albà, Anna Arqué o Ada Parellada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat