Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de d'octubre del 2014 | 19:19
Notícia

La rebel·lió basca. Una història de l'Esquerra Abertzale

De la irrupció d'ETA fins al cessament de la seva activitat armada, passant pel naixement de Sortu, l'Esquerra Abertzale ha tingut el poder d'influència per instal·lar en l'agenda espanyola un conflicte nacional de manera permanent.

Barcelona · 'La rebel·lió basca. Una història de l'Esquerra Abertzale' és un estudi a vuit mans i de manera dinàmica de l'Esquerra Abertzale, tenint en compte la relació i les interconnexions entre tots els actors polítics i els seus discursos, i també els fets històrics que ha viscut.

El treball de Ricard Vilaregut, Daniel Gómez, Pedro Ibarra i Mario Zubiaga parla del fenomen de l'Esquerra Abertzale i de la seva capacitat per connectar amb una part important de la ciutadania basca desplegant un discurs i unes pràctiques ben allunyades de la política tradicional. I ho fa a partir del relat de dirigents i de militants de base es descriu la trajectòria històrica, estratègica i vital de l'Esquerra Abertzale.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat