Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de setembre del 2010 | 14:41
Notícia · Comunicació

L'ACN estrena web

Barcelona · L'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha remodelat la seva pàgina web, tant en disseny com pel que fa a la interfície i als continguts. Segons l'agència, el nou web "millora la usabilitat, amb una navegació més àgil i la unificació de les diferents interfícies en un sol portal".

Un dels nous serveis que s'ofereix és el de subscripció a les previsions, a partir del qual s'avisarà per correu electrònic de la publicació d'aquella informació que és d'interès i es podrà descarregar d'una manera més àgil.

Al nou portal s'hi ha ampliat la part pública i permet que la interacció entre els clients i l'agència sigui més fluïda, ja que informa del desplegament territorial de la Redacció i facilita les seves dades de contacte. A més, també s'estableixen canals directes amb les xarxes socials d'Internet. Segons el director de l'ACN, Saül Gordillo, aquest nou web "descriu molt bé què és una agència multimèdia i adaptada als nous temps, i representa l'evolució de l'ACN en aquests deu anys d'història".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat