Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de de maig del 2011 | 18:51
Notícia · Comunicació

L'ACN tanca les delegacions de Nova York, París i Berlín

Les primeres decisions del nou director de l'ACN, Joan Maria Clavaguera, han seguit la tònica del govern Mas: retallada a les delegacions de Nova York, París i Berlín.

Joan Maria Clavaguera

Barcelona · Des del 2007 l'Agència Catalana de Notícies (ACN) havia viscut un creixement accelerat dels seus serveis, equip i instal·lacions, que va dur l'entitat a obrir delegacions a Balears, el País Valencià, Nova York, París, Londres i Berlín. Ara però, aquest ritme ha tocat sostre per marcar una nova tendència a la baixa. La nova directiva ha decidit tancar tres de les més importants delegacions: Nova York, París i Berlín.

La directiva de l'agència, encapçalada per Clavaguera (qui va substituïr Saül Gordillo a principis d'abril), ha justificat la mesura per "la necessitat de reordenar els recursos d'acord amb els ajustaments pressupostaris". De fet, el seu antecessor ja va denunciar a través del diari AVUI que el pressupost per habitant amb què actualment compta l'agència de notícies catalana és el més baix d'Europa.

Clavaguera ha assegurat que l'ACN suprimeix aquestes delegacions a canvi de mantenir una redactora a Londres i un altre redactor a Brussel·les: "Farem l'esforç de mantenir la cobertura a Europa, només que amb més mobilitat del personal" ha indicat Clavaguera al diari Ara.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat