Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de desembre del 2013 | 18:42
Notícia · Cultura

Tot a punt per a la 63a Nit de Santa Llúcia

Ja està tot previst per a la vetllada literària més important en llengua catalana: la coneguda Nit de Santa Llúcia. Aquest certàmen, originari del 1951 i organitzat per l'entitat per la promoció i la normalització de la llengua i la cultura catalanes, Òmnium Cultural, suposa el punt final a la Festa de les Lletres Catalanes.

Barcelona · La Nit de Santa Llúcia 2013 tornarà aquesta setmana a Manresa 26 anys després, amb el Teatre Kursaal com a escenari i amb una proposta artística a càrrec del dramaturg manresà Esteve Soler i de Jordi Queralt.

L'eix central de l'escenografia i l'ànima de la cerimònia es basarà en El cadàver exquisit, la famosa tècnica creativa practicada pels surrealistes des del 1925. També s'homenatjarà l'escriptor manresà Amat i Piniella, de qui se celebra el centenari del naixement. 

Enguany, la vetllada literària lliurarà la nit del 13 de desembre els vuit premis literaris de la Nit de Santa Llúcia, d'entre els quals destaquen el 54è Sant Jordi de novel·la, el 55è Carles Riba de poesia, el 16è Mercè Rodoreda de contes i narracions, el 40è Joaquim Ruyra de narrativa juvenil i el 51è Josep Maria Folch i Torres de novel·les per a nois i noies.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat