Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de de desembre del 2007 | 17:29
Notícia · Esport

La Plataforma Proseleccions torna a denunciar els frens polítics que impedeixen que Catalunya pugui competir

[video]proseleccions-catalanes.flv[/video]Els polítics són els que impedeixen que Catalunya disposi de seleccions esportives reconegudes internacionalment, en contra de la "voluntat majoritària" dels catalans, com s'està demostrant, un cop més, amb el ritme amb què s'estan venent les entrades per al partit Euskal Herria-Catalunya. Aquest és el missatge que vol difondre la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes amb el nou espot televisiu que acaba de presentar, amb l'eslògan Junts l'acabarem portant.
Sota aquesta premissa, diferents individus sense samarreta xuten una pilota groga, símbol de la plataforma i de la voluntat de tenir seleccions esportives pròpies. Al final de l'espot, un home ben vestit -un polític o el president d'alguna federació espanyola- es troba la pilota, se la mira amb menyspreu i la llença a la brossa, amb la idea que "hi ha un polític que evita a la resta que es treguin la samarreta", ha explicat el president de l'entitat, Xavier Vinyals.

Vinyals ha manifestat també que aquest anunci no busca "polèmica ni confrontació", tal com va passar l'any passat, en la qual uns nens es treien la samarreta. Tot i que, "el missatge és el mateix i continua sent igual de vàlid", ha subratllat Xavier, ja que existeix una "voluntat majoritària" de tenir seleccions catalanes reconegudes internacionalment, però es troba "amb la bel·ligerància amb la que actuen les federacions esportives espanyoles i el Govern que té les estructures de l'estat al darrere".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat