Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de de maig del 2013 | 16:59
Notícia

Perspectives 2013: Josep Gifreu analitza l'espai de comunicació català

TribunaTV continua les seves entrevistes Perspectives 2013 en les quals s'hi analitza l'actualitat política catalana així com les necessàries estructures d'estat. L'associació Tribuna Catalana, editora de Tribuna.cat, ha posat a disposició de tota la premsa digital catalana la reproducció total d'aquestes cintes per a donar la màxima difusió al pensament de les persones entrevistades, totes elles referents en la reconstrucció nacional del país.

Barcelona · El professor de comunicació de la UPF, Josep Gifreu, analitza en aquesta darrera entrega de Perspectives 2013 el paper de la CCMA en el procés de transició nacional, el futur de l'espai català de comunicació i el paper de la televisió pública catalana en l'actualitat i en la futura Catalunya estat. 

Gifreu també posa l'accent en la indústria audiovisual catalana i en la seva relació amb la resta dels Països Catalans. Podeu veure l'entrevista a la secció TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat