Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de maig del 2010 | 16:22
Notícia · Política

Conferència de Josep-Lluís Carod-Rovira, aquest dijous, a Can Alcover

Reproduïm de Tribuna Mallorca · El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, i ex-president d'Esquerra Republicana, Josep-Lluís Carod-Rovira, serà aquest dijous, dia 13, a Palma, convidat per l'Obra Cultural Balear a fer la seva conferència "Adéu al nacionalisme, visca la nació!". Serà a les 20 h a Can Alcover.

Carod-Rovira, que ha estat el candidat independentista més votat des dels anys de la República, exposarà les seves reflexions sobre el concepte de "nacionalisme", contraposant-lo a un de més cívic i obert com és el de "nació", i quin és el seu projecte per a una "nació" catalana completa. L'ex-líder republicà, que no repetirà a les llistes del partit per a les eleccions previstes a finals d'any, mostra així que tot hi haver deixat de banda, en un futur més immediat, l'activitat política electoral, no pensa abandonar la idea de seguir treballant per la construcció nacional els Països Catalans, bé sigui des de l'acció política més immediata o des de la reflexió i la serenitat institucional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat