Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de març del 2009 | 15:33
Notícia · Política

Tremosa acusa Castells de no dir la veritat en referència al finançament

Barcelona ·

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha acusat al govern de no dir la veritat amb relació al finançament ja que, segons l'economista, el febrer passat la Generalitat va fer una emissió de deute públic de 5.000 milions d'euros als mercats internacionals. Aquest fet, segons Tremosa, demostra que el govern ja veu que no hi haurà un bon acord pel finançament."Estan reconeixent que hi haurà zero euros", ha conclòs el candidat, que, per altra banda, s'ha mostrat favorable a reeditar el Galeuscat de cara als comicis europeus.


En declaracions a Catalunya Ràdio, Tremosa ha explicat que no diu que Castells menteixi, sinó que "no diu la veritat, perquè el que estan fent, i això no surt a cap diari, és emissió de deute públic; això empobreix el meu país i fa que els meus fills siguin més pobres en el futur".

Tremosa ha admès que, de cara a les europees, és molt probable que es reediti el Galeuscat -CiU, PNB i BNG- tot i que ha afirmat que el pacte no està del tot tancat. El candidat convergent ha manifestat que "a mi, personalment, m'agradaria poder-lo fer, perquè independentment de la conjuntura concreta de cada territori, els aliats naturals de CiU i també altres partits catalans que volen trencar el centralisme PP-PSOE, que és un pacte que s'ha fet més explícit amb les eleccions basques, a la llarga ens hem d'acabar entenent amb aquests socis de les altres nacions de l'estat espanyol".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat