Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de juny del 2009 | 15:26
Notícia · Política

Nous Horitzons reflexiona sobre els reptes dels finançament i l'Estatut

Barcelona ·

Amb la novetat de la presidència de Jaume Bosch, la Fundació d'ICV Nous Horitzons organitza, aquest dissabte 20 de juny, una jornada sobre els principals reptes actuals de la societat catalana', amb la participació de politòlegs, catedràtics i economistes, per aportar llum a les qüestions del finançament i l'Estatut.


El convent de Sant Agustí és l'escenari escollit per a la realització d'aquest acte obert, que Jaume Bosch presenta per donar pas a la professora d'hisenda pública, Maite Vilalta, i l'economista i membre de l'àmbit de polítiques econòmiques d'ICV, Ramon Auset, ambdós centrats en el finançament.

D'altra banda, el Catedràtic Carles Viver Pi-Sunyer i el politòleg Jordi Sánchez són els encarregats d'analitzar, amb aquests tres anys de perspectiva, l'Estatut del 2006. El debat obert és el preludi de la cloenda de l'acte, a càrrec del responsable de l'Àmbit Fet Nacional i Reforma de l'Estat i membre de l'executiva d'ICV, Antoni Morral.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat