Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de maig del 2011 | 19:05
Notícia · Política

"Aquesta nit no veuran un debat, veuran una successió de monòlegs com el 'Club de la comedia' però sense gens de gràcia"

Així ha definit la candidata de Compromís, Mònica Oltra, el 'debat' sectorial de polítiques socials de Canal 9 en què no hi havia espai per la rèplica.

La candidata de Compromís, Mónica Oltra, ha criticat sense embuts la televisió autonòmica valenciana, Canal 9, aprofitant que després de quatre anys de diputada ha estat convidada a aparèixer-hi per primera vegada. Ho ha fet en el "debat" –és una manera de dir-ho, ja que s'ha repetit el format del de la setmana passada- sectorial de polítiques socials de Canal 9, en què Oltra ha aparegut amb una samarreta en què s'hi podia llegir "Canal 9 manipula".

La candidata, abans de començar a parlar de sanitat, ha atacat el format utilitzat explicant als espectadors: "aquesta nit no veuran un debat, veuran una successió de monòlegs com el 'Club de la comedia' però sense gens de gràcia". Oltra ha afegit que el "PP no s'atreveix a debatre en directe", i ha recordat que "després de quatre anys de diputada, de dos anys i mig com a portaveu del meu grup parlamentari és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana. Hui és un dia de satisfacció perquè hem trencat el Guantánamo informatiu que és esta televisió pública".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat