Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de setembre del 2011 | 16:25
Notícia · Política

Suspès l'ultimàtum del TSJC a la Generalitat per destruir la immersió lingüística

L'alt tribunal, que el passat 2 de setembre va emetre un ultimàtum a la Generalitat catalana per tal que inclogués el castellà com a llengua vehicular a l'ensenyament, ha suspès avui ─tan sols dues setmanes després─ aquest termini.

TSJC

Font: ACN · El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit suspendre el termini que marcava la interlocutòria del passat 28 de juliol, en la qual es donaven dos mesos a la Generalitat de Catalunya per incloure la llengua castellana com a llengua vehicular a les aules del Principat. Ara, doncs, l'alt tribunal ha decidit anul·lar l'ultimàtum per resoldre primerament el recurs presentat per la Conselleria d'Ensenyament.

D'aquesta manera, el termini marcat pel TSJC queda sense data d'execució fixa i haurà de decidir si arxiva el cas per considerar que la Generalitat ja garanteix l'atenció de les famílies demandants o imposa un nou ultimàtum per complir la interlocutòria. El tribunal ha remarcat que aquesta decisió no es pot interpretar com un indici de la futura resolució del recurs del Govern. Cal recordar que aquesta suspensió es fa efectiva un dia després que la cambra del Congrés dels Diputats s'hagi posicionat a favor del sistema d'immersió lingüística aplicat a les escoles de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat